KRIGSFORBRYDELSER PUTIN – Военные преступления Путин

På denne 8. marts 2022 – Kvindernes Internationale Kampdag – kæmper ukrainske kvinder med børn sig væk fra det angrebne Ukraine. Russisk militær har tilbudt korridorer – der skulle føre de forfulgte til Rusland og Belarus. Putin ville sikkert tilbyde de udbombede plads i pigtrådsindhegnede lejre.

På denne 8. marts 2022 oplyser http://www.ovdinfo.org at der til dato er tilbageholdt 13.552 for antikrigsdemonstrationer i Rusland. 13.552 modige mennesker som har vovet modstand mod den forfærdelige krig og vist solidaritet med Ukraines befolkning selvom de frygter arrestation, lemlæstelse, fattigdom og sult. For også den russiske befolkning er under angreb i Putins krig: Vanvittige stramninger af lovgivningen som forbyder brugen af sande ord for virkeligheden: KRIGSFORBRYDELSER.

Krig gør os målløse – alligevel har 13.552 russere vist deres vrede og er i Putins blodige hænder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s